onsdag 3 juni 2009

Mycket mera bebis

Det känns verkligen som det, att nu när Tuva går med på att ligga på mage och leka, iaf kortare stunder, låter väldigt högt och kan rulla från mage till rygg (ibland iaf) och försöker åt andra hållet, så känns det som att det blivit mycket mera barn av henne än förut! Än när hon låg helt platt på ett ställe. Nu så sprattlar hon, skrattar (typ. inte haha eller hehe, snarae iiiih aaaah osv.), snurrar osv.

Idag fick jag alla kort jag beställde. helt sjukt billigt! beställde en förstoring på 30x45 eller nåt sånt, 139 vanliga, 1st i 15x20 eller nåt sånt och 6st i 13x15 plus 20st tack kort till dopet med kuvär till. med frakt, faktureringsavgift och alla korten, typ 270kr..!!! det är sjukt billigt enligt mej!!

Kollade förresten igenom alla kläder som Tuva har i storlek 68, haha. Tror det är typ 7 kläningar eller nåt, haha,. Älskar klänningar! Dessutom är hon kanske 61-62cm nu, så kanske runt Juli kommer hon kunna ha dessa, så det är ju bara bra! Och om det är lite kallare någon dag så finns det ju tajts osv. :) Dessutom har hon ju några byxor iaf, haha. :)


Sötaste ungen

9 kommentarer:

Cecilia sa...

Men så söt hon är!!
Cecilia.

Kicki sa...

vilka härliga bilder i förra inlägget! :)

jag gjorde som dig ibörjan :) väntade ca 2-3timmar efter förra måltiden, men sen kommer hon vänja sig mer och mer så kommer hon förstå att hon kan äta maten för att bli mätt :) ibland när Kevin är jätte hungrig får man typ lassa in maten eller gröten i munnen på honom. Fort ska de gå annars blir han förbannad :)

Hallonmamma sa...

Ja, det är riktigt skönt att ha någonstans att bo. ! :)

Åh, Tuva! Såå söt hon är!! Riktigt rund och go. Precis som en bebba skall vara :D
Hur är det med dej idag? är vädret dåligt där du bor också? kram!

kicki sa...

ååh du skrämmer mig! :S jag har ju ätit piller i 1 ½ månad nu så borde ju inte vara de eller ha ägglossning.. hum..

åh va kul att hon ville äta mer :D keivn älskar broccoli :) tokunge jag tyckeer som du att de är skit äckligt men bra att Kevin gillar de. Vem vet Tuva kanske också gillar de snart :)

Elin sa...

Haha, jaa min mormor är faktiskt riktigt rolig ibland! :D

Kul att de börjar hända lite mer med lill-tjejen nu! :) Sånadär framsteg är så härliga!

Kicki sa...

jo vi skyddade oss ordentligt. är inte beredd på att få ett barn till.. :S

ja precis, och alla barn gillar ju inte allt. de sägs ju att de känner igen smaken från när de låg i magen och från bröstmjölken.. men inte tusan har jag käkat broccoli :p

Kicki sa...

hahahah du får väl göra pure av en kebabtallrik till henne ;) Va konstigt att du va konstant sugen på de men sen ändå inte klarade av lukten av de :p

Kevin kommer älska saltad mat och salta skruvar. Och lösgodis :p

Emelie sa...

Aw vad söt :)

E.K sa...

Snubblade in i din blogg och fick syn på det söta kortet :) Fin blogg du har.