torsdag 22 oktober 2009

Babysång, Stor och Liten, BVC osv

Ja, kl 10.15 var jag och Tuva på babysång, hon hade jätteroligt som vanligt, men vem skulle inte tycka de var roligt att bäras runt, flyga i luften och skutta osv?
När de var klart var det "stor och Liten" så vi stannade och lekte, åt lunch, lekte lite till, sen fick Tuva nog och vi gick, hon slocknade i vagnen på typ 20 sekunder. Det roligaste är att hon sov i typ 30 minuter, sen inget mer., På hela dagen!!! Gissa om hon var trött ikväll. Men pyjamas och välling löste det problemet! 19.50 sov hon för natten, haha. Så går de om man vägra sova på dagen!!
För den delen var vi till BVC, hon är nu 72.4cm och vägde exakt 10 kilo! Stora tjejen....!! haha.
Dessutom kände vi att en till tand kommit upp till höger (om jag kommer ihåg rätt) i nederkäken, hennes 5:e :) Nu rullar de på allting tror jag!!
För dessutom så klappade hon händerna med både mig och Jonas ikväll när vi satt framför henne, om vi klappade i händerna så skrattade hon och klappade också!!!!!
och..
Hon vill alltid rota runt på akvariehyllan, den är ju i tjockt trä, hon brukar kunna stå på knä osv när, men ikväll så tog hon tag med händerna och reste sej upp på benen!! Helt böjd eftersom den är typ 20 cm hög, men hon ställde benen riktigt!!!!!!!!
Så vi har varit uppspelta här hemma ikväll med andra ord, hahahahahaha!!!

2 kommentarer:

Magdalena sa...

Vad duktig hon är!

jessica sa...

så fina bilder ni fick!