tisdag 10 november 2009

Fullt upp

Ja, vi har fullt upp här, hundar, Tuva och huset. men idag kom Jonas mamma hit och var med Tuva så vi kunde röja bland kartongerna, vi trodde de var fgör mycket för våran lilla skrubb, men vi fick in allt!! så nu är de bara några grejer som ska ut, sen är alla kartoner borta!!! Skönt!!!

Annars är allt bra, och och Tuva är ute och går varje dag med vovvarna, hon sitter och kollar på dom och skrattar och pussas med dom. När hon sitter i matstolen så har hon upptäckt att hon kan mata hundarna, sitter å ger dom kex och mackor och allt hon har i händerna, hon böjer sej neråt, kollar på dom och viftar med de hon äter. Hmm.... haha. men men.

Nu är de kvällskissning med vovvarna!

3 kommentarer:

Elin sa...

Jaså inte? Konstigt att de skiljer sig så mycke på olika län ändå:S

Julia sa...

Hej, det är precis samma låt. Tuva älskar när hon blir uppslängd i luften, först lite förskräckt över att det pirrar och sen bara skrattar hon.

/Christoffer

erika sa...

Jag förstår helt & hållet!!! Man har fullt upp med barn, hus, jobb, fritidsintressen & allt annat man gärna vill hinna med eller hur?? Särskilt så där innan man kommit in riktigt i huset. Det är så mycket som ska ramla på plats :-)

ha en riktigt bra dag!
kram