lördag 9 januari 2010

Snabb uppdatering

Har inte haft så mycket lust eller tid att uppdatera här inne. Är fortfarnade svinkallt, -30. fy fan. Nu har Tuva fått en "rånar" luva och en rejäl mössa, haha, så söt i den! Knäpper kort på henne sen och lägger ut, passar perfekt när de är så här kallt och sen inför alla turer på isen :)

Nä, nu ska jag kasta mej i duschen innan min brorsa med familj kikar in! Uppdaterar med lite bilder senare!

4 kommentarer:

madde sa...

sv: TACK för att någon annan förstår mig haha.. just det där programmet med att ungen stod upp i vagnen reagerade jag också på. Det gjorde mig arg, visst barn måste slå sig lite för att lära sig men hellre ramla från golvet än från vagnen :O Och angående att ni dejtade, ni hade liksom åldern inne istället och utbildning och det för att kunna ta rätt beslut bättre än vad en 15 åring kan göra som dejtar någon och gör slut efter en månad. Det finns alltid undantag men du förstod min poäng och det var huvudsaken haha,.. skriv ett inlägg du med, du är liksom mamma du så du har lite mer belägg för hur det faktiskt är att ha barn hehe :)

Kicki sa...

oj hoppas ni får papper på de snart så att ni verkligen vet om de. Från när har ni sökt dagis?

hallonmamma sa...

Herregud -30?? Hur överlever ni?? :O

Kicki sa...

hehe ja vi får ju väcka Kevin varje morgon nu. Imorron ska vi upp redan 7.30.. undra hur de kommer gå, han som knappt vill upp 8.30.. har du fått några papper?