måndag 18 oktober 2010

Skalman 080505-101018




Kortisonet slutade verka på honom och han insjuknade snabbt igen, fanns inget som kunde rädda honom längre.

6 kommentarer:

Emma sa...

Nej vad sorgligt, är så ledsen för din och din familjs skull :(

Sandra sa...

Sv; Hehe i belive you, ska väl va glad så länge jag kan sova på magen ;) Hehe förstår det, och omföderskor känner sparkarna tidigare också har jag hört, fusk :)

Kicki sa...

Jag ska ju plugga längre än ssk men ja måste bli de först och jobba i 2 år för att få fortsätta och bli de jag vill sen.

Efter nästa föräldraledighet? När är de beräknat? :)

Kicki sa...

nää ja vill bli barnsjuksköterska, typ jobba på bvd eller på barnmottagningen eller neo avdelning.. ja du förstår nog =)

GRATTIS förresten! förstod ju de hela redan ;) som du skrev me mig! tänk vi skulle ha fått våra andra barn typ samtidigt precis som de första..

Kicki sa...

syftade på att vi frågade honom ord som kanske inte är de bästa..

Gjorde en film efter den där som jag bara sa ors på och behövde aldrig säga "kan du säga" han bara härmade. Kevin är jätte diktig på att prata, han kan ju flerordsmeningar de va de ja va ute efter från början när ja sa "kan du säga den är min" för de är en mening han säger ofta ;)

Madde sa...

rip :(

sv: jag har inget minne av att du skulle vara röd i ansiktet ? :O haha. syndes det under gymnasiet menar du? det är inget jag reflekterat över iaf... :)

men ja tur att han har på handen men istället blev det stort.. men men han är min älskade unge ändå och jag skulle älska honom om han var helröd också haha :D

går allt bra med graviditet nummer två? vad säger storasyster? :D