tisdag 26 april 2011

Svanken värker men rena hundar iaf!


Tuva igår när vi gått en promenad och plockat lite blommor.


Tuva är på dagis några timmar och leker, min svank värker å jag är trött som tusan! Ska vila nu när hon är på dagis och så kan jag städa i morgon istället, för de är inte så mycket att göra just nu ändå. Behöver plockas undan lite i köket och golven naturligtvis, men de fixar jag i morgon! Duschade alla hundarna nu iaf å bytte deras filtar å slängt dom i maskinen, ska hänga dom ute sen så dom torkar snabbt! Tänket klippa klorna men gör de ikväll, vill cykla en sväng med dom efter middagen och då vill jag inte riskera att klippa någon för kort så dom ska slita upp de mot asfalten sen!
Buddha behöver raka ansiktet å Nova behöver rakas hela hon igen, men de får vänta någon dag, dom är ju rena iaf och de är viktigast! Så dom inte börjar klia sej. Tar rakapparaten om någon dag.

hahaha, Ådi skenade som en galning i trädgården nu när han duschat, kastade ut han efter han duschat så han skenade, hoppade å ruskade ur sej de värsta vattnet ute :)

Buddha har fått till sin solbränna redan iaf, nu är han inte ljusgrå som han är på vintern, nu är han så där mörk och snygg som som han blir på sommaren :) Häääärligt!!



Var hos Jonas syster med familj igår och åt en mega god grillad middag! Vi åkte dit innan och "BOPPA BOPPA" (hoppade på stora studsmattan), gungade och lekte med kusin Oskar som är 8 månader yngre än Tuva. (Kusin Gustav hade en kompis på besök) Sen åt vi grillad kyckling å klyftpotatis, kunde inte varit godare! Sen blev de ännu mera BOPPA och fotboll och grejer, sen kladdkaka å glass (ända som gick att få Tuva att sluta leka, lockandet av glass tog över haha) sen ÄNNU MERA BOPPA och spring med Oskar. Gissa hur söta dom är när dom springer och jagar varandra och hoppar runt på den stora studsmattan, gullungar!
Tuva blev helt vansinnig när vi tillsut skulle åka hem, övertrött och tok svettig, men de var ju så skoj tyckte hon. Mammas lilla hjärta!

Inga kommentarer: