onsdag 25 maj 2011

Läkarkontrollen

Igår när Ruben var 5 dagar så ramlade naveln bort redan, skönt! (luktar ju så illa den där sista dagen...!!)
Idag var vi på läkarkontrollen, han vägde nu 3630gram, han hade gått ner 316 gram och de var helt OK. Ska på BVC på fredag å väga för att se att de går åt rätt håll iaf!

Tuva hade sin sista dag på dagis också idag, Jonas blir ju hemma tills Augusti nu och sen får vi se när hon börjar igen. Senhösten kanske, men troligast efter Jul igen, när hon blir 3 år.
Har dåligt samvete för att INTE ha henne där, hon älskar att vara där, samtidigt som jag har dåligt samvete över att ha henne där när jag ändå är hemma! Men dom sade att vi kunde komma å leka i deras lekpark i sommar så hon fick träffa barnen och sen blir de ju "stor & liten" till hösten 2 dagar i veckan vi kan åka på så hon får leka med andra barn. Och sen hennes älskade kusin Oskar såklart :D hahaha.

Ruben har badat idag också, lätt ilsken blev han ;) haha. Tuva hjälpte till med en egen tvättlapp att tvätta han, hon är så duktig hon så! mammas hjärta <3

Ammningen funkar denna gång, skönt! Men känns som att jag ligger/sitter med brösten framme hela dagarna, hahaha, eftersom han gärna äter i 30-40 mnuter per gång! men så länge de funkar så :)¨

på tal om det, de låter som att de är dax igen :)

Livet kan inte bli bättre än så här....

2 kommentarer:

Viola Rylander sa...

Vad skönt att höra att amningen fungerar för dej.
Det är bara att vänja dej att man sitter med bröstet framme helatiden ;) Syns i sommar älskade kusin ! <3

Sandra sa...

Va bra att amningen funkar denhär gången. Haha det känns som jag inte gör annat heller än sitter med pattarna framme. Min lillskit äter lika länge han, sen somnar han. Och när man lyfter bort han så vaknar han och ska ha mer. Lite sådrygt sådär. Men men det är väl bara att härda ut :) Kul att Tuva hjälper till med han och så :)