lördag 14 maj 2011

Regnet ska fortsätta verkar de som.

Ja, ser ut smo att de ska fortsätta regna i flera dagar nu! men men, från å till är de ju också rätt mysigt :) Nu är de massa tända ljus här. :)
Tuva är inte så pigg, igår hade hon diarré å lite snuva å hosta. Idag är de bara lite hosta, hon är feberfri men hängig, klängig å trött.
Hon sov till kl 9 i morse (!!!!) å sen busade lite med morfar som dök upp då, men sen ville hon kolla på "Pettson & Findus" å lade sej under en filt i soffan.
Men vi åkte iväg till marknaden en snabbis ändå, ville ut lite, de regnade å var kallt å nästan inge folk där alls. Vi hade hoppats på en helium ballong åt Tuva, hade nog varit skoj, men tyvärr fanns de inte. Blev lite chips å godis, Jonas såg även till att hundarna fick grisöron å älgburgare, haha, märks att han tycker om dom mer nu när han tagit lite ansvar för dom då jag mått dåligt ibland!
Sen blev de en skogspromenad efter middagen. Sen mer myyys och sen lite pyssel. Hoppas hon är piggare i morgon! Inget som är fel liksom, bara allmäntillståndet som är nere på henne typ. mammas lilla hjärta.


Inga kommentarer: