lördag 23 juli 2011

husvagn till Furuvik!

Vi fick låna pappas husvagn och åkte till Furuvik 2 nätter. Helt underbart! Först spöregnade det heeela vägen ner. de tog sina timmar, först med husvagn å sen stanna å amma, låta Tuva röra sej plus mat osv. :) men de hade vi ju räknat med redan.
När vi kom fram insåg vi att vi glömt förtältet... suck... men men! det ösregnade och Tuva vaer jättetrött, var inte att leka med första kvällen, men inte så konstigt! Dagen efter gick vi i parken å sen badade på deras pool område, sen åt vi hamburgare på vägen hem och sen var vi i lekparken tills klockan var 21.30 ungefär! Helt underbart! Tuva somnade tillsut, vi åt chips å kolalde på film å myste i dubbel sängen. Träffade Nyypan som jag gick i gymnasiet med också och hennes lille pojk, som är född bara 5 dagar innan Ruben! Dagen efter packade vi och lekte i lekparken å träffade >Madde jag gick i skolan med. Trevligt! <3 Dom man umgicks mest med, typ varje dag, dom har man träffat 1-3 ggr sen studenten ungefär, så konstigt!

Men ni får se lite bilder istället :)





hon är jätterädd för tex flugor å mygg osv. men att mata denna kamel med ett gräs strå, de gör hon gladeligen... haha


vi åkte flytande tunna å såg olika fåglar å sköldpaddor mm...


2 sovande barn...




Just de, jag trodde de var den 27 vi skulle åka, mamma skulle ju vara hundvakt å på söndag kväll (den 17:de) så sa hon att vi skulle åka på måndagen. Kollade bokningsbekräftelsen ich ja, hon hade rätt. Suck. Snacka om stressigt ;) hahaha.

Inga kommentarer: