onsdag 14 september 2011

Höst idag med lite bakning.

Idag är de riktigt höstväder! mulet, småregnar tillåfrån, blåser. Men de är också mysigt :) Vi har mest varit innne, plockat, diskat, bakat havrekakor å gjort deg till kakor jag ska göra senare, dom skulle ligga i kylen först.
Ruben ska ju döpas på söndag :D så måste baka lite fika.

Ruben och jag har testat på babysång, de tyckte han va skoj, Tuva var med mormor undertiden, sen kom hon efteråt och så lekte vi på stor å liten. var där å lekte i torsdags också, skoj, kul med nya lekasaker å andra barn för Tuva å kul för mej att prata lite med andra föräldrar :) Ska dit i morgon igen!

Nu är snart middagen klar, testat å göra ost och skinkpaj, hoppas den blir god! Nu middag, sen verkar Ruben trött så de blir nog en tur i vagnen efter middagen så hundarna får röra på benen också!! Med klövjeväskor kanske? Så dom får tänka till lite.

Just de, Ruben sov i 3,5 timme i vagnen idag!! :) Stora killen.

Vet inte om jag nämnt de, men vi har ny vagn nu, den andra var lite trasig å sen hittade vi mögel på den, så då var de bara att kasta (tyvärr). Vi är väldigt nöjda med denna vagn, men vi älskade den röda färgen på den gamla!!!

Inga kommentarer: