tisdag 30 december 2008

BM och IKEA

Mmm, var hos barnmorskan på kontroll idag. Fick lyssna på hjärtljuden osv. :) myyyysigt värre. Hade en annan BM än vanligt, för Maggan hade semester, men de visste jag om redan. Denna BM trodde att anledningen till att jag är så stor är för att barnet ligger "utåt" om man säger så. det ligger inte mot ryggen som de gör på många, de är därför magen är så stor och att det tagit sån tid innan vi kände sparkar å ännu inte har nå problem med sparkar osv.

Men allt såg bra ut iaf! förutom att snorungen ska envisas med att ligga med rumpan neråt (jag låg också i säte) och om den inte vänt sej innan vecka 37 så kommer det bli vändningsförsök, ocvh OM det inte skulle fungera så skulle de bli planerat snitt sade hon.

Sen åkte vi till IKEA..!! Köpte spjälsängen å skötbordet, sen hade vi typ allt som hör till, som madrass, sängkläder å allt sånt. :) Men köpte lite småkrafs som vanligt, sen mat på Willys och sen hem, nu är man på jobbet. :)
Den sängen köpte vi, står nu fint breved våran säng. Kommer lägga ut bilder på den, men ska tvätta sängkläder å lägga i den först så den är bäddad å fin. :)

Det här vanliga skötbordet blev det. Behövde ett smalt å smidigt eftersom vi bor kvar i våran 2:a. :)

Sen småsaker som skötunderlägg, smålådor till allt osv osv osv, men de orkar jag inte lägga in bilder på, som sagt, kommer lägga in bilder när allt är klart osv. :)

Nu har dessutom Trey fått en nytt flexikoppel som han kan ha när vi går längre prommisar efter vägar. Kineserna är mycket lydigare än Trey, så när man går på en vanlig väg (alltså, mindre väg, typ skogsväg) så kan dom vara lösa åså, men Trey skulle dra direkt antagligen om de dök upp en hund, så då är det bra att kunna ha flexikoppel så han iaf kan strosa på liiite bättre. Att gå med flexikoppel bland folk har jag aldrig förstått meningen med, då kan ändå inte släppa ut hunden å det är ju faktiskt otympligare än ett vanligt koppel att bära omkring på..!

1 kommentar:

Anonym sa...

En sån spjälsäng har Eira med! Så fin!

Ser att du bor i Ånge, kul! Jag bor i Härnösand