tisdag 28 april 2009

Solen lyser igen..!

Uppdaterade aldrig igår, man är ju unte och "flänger" hela tiden, haha. Vaknade igår morse av mullrande ljud, åska! Några blixtar kom det också, och höga muller. Typiskt nog så måsta Jonas sticka och jobba (som alla andra dagar, haha) och lämna mej ensam med en hungrig prinsessunge och en jätterädd Trey (han är åsk och smäll rädd). Men åskan försvann ganska snabbt ändå, och Trey lugnade ner sig snabbt. Det är skönt, även fast han är rädd så märkan han på engång när "faran" är över liksom. Inte som min mammas hund som är helt knasig i typ nåt dygn ibland..!

Sen var det väl bara det gamla vanliga, matning och lek med Tuva, rastning av hundar, dammsugning mm.. :) Pappa kom förbi en sväng också, tror han aldrig har stannat så här länge haha! Säkert 3 timmar eller nåt. :) Alltid trevligt!
Sen var det middags dax och sen långpromenad. (bytte ju tid på den eftersom pappa var här)

Planterade även våra blommor ute när Jonas lagade middag, så nu är det somrigt och fint, på vår balkong iaf. :) Dagen igår fortsatte att vara mulen och väldigt rå hela dagen, men nu har solen lyst sen jag klev upp iaf!
Tuva och jag har badat nu på morgonen så hon sover en stund till nu. Ska bli så skönt att köpa en badbalja på lördag, vi har ju badkar men det blir så svårt att bada INNAN hon ska sova, att bada mellan 19-21 är så opraktiskt oftast. Eftersom det återstår rastning av hundar, skönt att ta det lite lugnt i soffan med Jonas innan läggdags osv. Vill ju tillbringa så mycket tid som möjligt med honom också :) Men på lördag ska vi köpa en badbalja, då kan ju lilltösen bada i vardagsrummet om vi vill, nu när vi har badkar så måste ju vi också bada med henne, så då blir det lite smidigare. Speciellt eftersom hon blir så trött och allt av att bada så skulle det ju vara perfekt att få göra det INNAN läggdax!

Nä, nu ska jag sluta diskutera badning och klä på mig lite, börjar bli dax att rasta lite hundar :) Slänger in några bilder senare idag/ikväll på blommorna och om jag knäpper på nåt annat. :)

Inga kommentarer: