tisdag 2 juni 2009

Höga toner från Tuva

idag hela förmiddagen har Tuva tagit så höga toner så det nästan ömmat i öronen på mej..!!
massa IIIIHH AAAHHH OOOOHH blandat med riktigt arga skrik när hon blir förbannad, vilket hon blivit ganska många gånger på förmiddagen. Antagligen för att hon försökt vända sej från rygg till mage men tar sej inte riktigt helt runt och att det legat leksaker som hon vill nå just bortanför henne, så hon har alltså inte nåt dom... Sovit har hon bara gjort en liten mini sovning på kanske 20-30 min, då vaknade hon först kl 7 för att äta (Jonas har hört henne böka och låta som att hon ska vakna från kl 5 typ) sen så lade jag henne i hennes säng igen, då låg hon kanske 20 min och lekte med en leksak där, sen somnade hon, vi klev upp ca 8.30 eller nåt. Sen dess är det allt hon sovit! Men verkar inte trött! Att hon låter mycket är ju för att hon utvecklas ;) lillstrumpan då. dessutom så låter hon inte bara högt, hon har även låtit nonstop! haha. Nu är hon lite tystare och tuggar på sin näve istället, ska strax sätta henne i matstolen och testa potatis med palsternacka, så får vi se om hon tycker det är godare ;)

Vet att det inte kommit nåpgra bilder eller nåt, har inte orkat tömma kameran, haha. De är ju sååå ansträngande, men men.

2 kommentarer:

Elin sa...

Jaa tyvärr så fick vi inget emot kruppen, som du sa så finns de inte så mycke man kan ge hemma, utan han sa att man får åka til akuten/ringa ambulans så får dom inhalera nåt där som vidgar luftvägarna osv..

Får hoppas att hon sover bättre inatt & slipper sånadär attacker..

Kicki sa...

hehe kul att hon börjar låta lite mer nu =) jag vet hur de är ;) hur gick de med maten?