måndag 22 juni 2009

Midsommarhelgen i bilder!!

Midsommarafton!
Midsommarafton var som för dom flesta, regnig. Men som tur är så är det ju inte vädret som gör hur kul man har! Vi hade väldigt trevligt inne i stugan i linsjön!


Sill och nubbe vid 18-tiden, vi åt inte middag förrän vid 20-21 tiden. Själv äter jag varken sill eller ägg, men en nubbe och baguette blev det! Jäklar vad starkt det var, jag som inte druckit nå starkt på länge nu! haha. Enda som jag druckit sen förlossningen är typ ett glas vin till maten, haha. (jag ammar ju inte)
en glad och midsommarfin Tuva!

En glad pappa har hon också!


Svenne Banan som vi döpt bananen. Tuva tycker han att han är typ bäst i världen!
Midsommardagen!


Lunch på rester sen gårdagens middag, det fanns nog ALLT. haha. Det blev tokmycket mat över!

Vi hittade inte igen Skalman, tillslut så huttade Jonas honom. Han tog en powernap i bilen, bildörren var öppen, haha. Bekvämt??


Trey tar det lugnt i svala gräset han.


Skalman satsar på lite större grejer än Luvan, haha.


Jonas skulle envisas med att ligga i hammocken. I det typiska midsommarghelgsvädret. haha.

Skalman var helt slut efter dessa dagar med att springa "vind för våg" ute hela tiden, han behövde komma in och vila sej lite. Myyys med Tuva. :)





Sen intog han sängen när han trodde att vi inte såg.

Senare på eftermiddagen när det var middagsdags för oss andra, så vilade han i soffan.


"Snääälla Lage, kan inte jag få en bit??"

"Va, lagde du mat? Jag inte jag få en biiit? Snäääällaa...??"



"Av dej då? En liiiiten bit till torkad fisk, snäääälla. Det var ju så gott...."


Hundarna var vädigt nöjda när vi tillslut kom hem, vid 21 tiden på lördag, haha. Dom käkade och sen slocknade dom på några minuter typ. Det var en härlig helg med massa hundbus och bebisbus och MASSOR av god mat!! Helt ärligt?? På fredagen så åt jag så att jag mådde illa och fick lägga mej i soffan. Tur att man har barn att ta hand om så man inte hade druckit nåt speciellt, bara en nubbe och ett glas vin som jag smuttade på under några timmar, haha. Hade jag druckit på det där hade jag fått legat på dasset istället, haha. Nä, det var mysigast som det var! Hoppas alla andra hade trevligt också!

5 kommentarer:

Hallonmamma sa...

Ser ut att ha vart en fin helg! Och Tuva är söt som alltid :D

Sv. Ja, håller med om att det var en onödig kommentar. Alltså varför läsa min blogg om man endå stör sej på den? :S

Kram!

madde sa...

sv: jag uppdatar givetvis bloggen :) jag hade tänkt köra så länge jag orkar och så länge jag har påsar kvar hehe :)

Ja hoppas det går bra för dig :)

Kicki sa...

Jag har alltid älskat lundmyrs kläder. Vi har haft både bodys och byxor och strumpor. De har alltid suttit hur bra som helst. Vart jätte förvånad när de visade sig att dessa va så stora.. Mössan vi har därifrån står de från 8mån på så den har vi inte börjat använda. Sen har vi även flaskor och muggar å sånt och dom älskar jag också :D

ja de dära med solen fattar jag inte.. jag vet ju att man absolut inte ska låta dom vara i solen åså.. men hur ska man göra då när de är sol överallt när man inte får smörja? måste man hållas inne då? skumt iaf.

Kicki sa...

hm knepigt.. alla kläder därifrån vi har är för små nu förutom strumporna för fötterna är väl de ända som inte växer så de knakar ;)

jag ska gå till affären och kolla med dom imorron och se vad dom säger.. för jag ska visa bilden jag tog när dom är på tok för stora.. för att se om de finns nått annat som passar ;)

hahah ja hur ska dom kunna ha långärmat å grejr? kevin är svettig av att bara ha shorts och tshirt :S men sånt där paraply man sätter på vagnen är ju så fruktansvärt fult :( jag vill inte ha sånt! :P

Kicki sa...

Ah jag och Kevin ska snart ta oss en promenad ner till stan så får vi se vad hon säger om byxorna. Så antar jag att det blir att gå och köpa ett sånt där parasoll. fast jag tycker de är stort, fult och klumpigt ;)