lördag 22 augusti 2009

Redo att döda för choklad...

Så känns det. Är så sjukt sugen så det finns inte ord. men men.

Vi har flyttat lite kartonger idag, inte nå mycket, fyllde bilen bara och åkte med. Ska göra det om en stund igen, iaf en vända till.

Annars händer det inte så mycket, Tuva är högljudd som tusan, haha, inte så matglad för tillfället, äter kanske var 4-5 timme och inte nå mycket. Så vi ger bara flaska nu så hon får i sej riktigt med näring. Sover ovanligt mycket också faktiskt!

Nova löper nog, svårt att säga på henne för hon är bara lite svullen och dom andra hundarna hackar tänder efter henne, så hon får vara i vardagsrummet med oss istället. Nice med en tik som inte sväller upp så mycket och inte blöder nåt speciellt heller, tror de kom någon droppe förra gången men har ett tikskydd, så de är bara att vänta å se. :)

Nä, nu måste jag verkligen fundera på om jag ska gå på gluggen eller inte...

6 kommentarer:

Kicki sa...

Då har du missat nått för de som de vill vaccineras först är barn mellan 0-2år, de som är hjärtsjuka och de gravida..

hälsosamma bella i sillburken sa...

Gå inte, stå på dig!!!!

Maria sa...

Om du är sugen på choklad, köp Marabou's 70% mörk choklad som är riktigt god. Lindt har också sån mörk, men den är inte alls lika god. Ät en ruta el två om du blir riktigt sugen. Helt OK även om du försöker hålla igen.

Kicki sa...

Konstigt att de ger så olika info. För jag har läst de i tidningen förut. och mamma jobbar på anstalt, där blir de erbjuda vaccinet och där har dom sagt de jag skrev förut, alltså de om de som ska vaccineras först.

Läste även på socialstyrelsens sida en grej man kunde öppna upp på datorn nått info blad att barn under 3år över 6mån som har hjärtsjukdommar eller leversjukdommar är bland dom som prioriteras först..

det går att söka en massa om de på google..

Kicki sa...

och nedsatt imunförsvar också på de där med barn.. de kom inte med

Kicki sa...

ush är ni också sjuka. de är jobbigt och tråkigt. Sover och äter hon dåligt?