söndag 8 november 2009

Till Sundsvall lite oplanerat på Fars Dag

Ja, jag och Tuva firade Jonas första fars dag med ett gulligt kort från Tuva och så smet vi upp medans Jonas sov och bakade scones så vi fick en härlig frukost med apelsin juice och varma scones, mums. :) De tyckte både vi, Tuva (dom är ju så mjuka, perfekta för henne att äta!!) och hundarna, jag gjorde lite för många så dom fick också, men smör på och allt. ;) haha.

Efter att jag rastat klart hundarna osv så sade Jonas att de var nåt vi behövde här hemma, tror de var duschstång till duschen eller nåt sånt. Så vi stack till Sundsvall! Visst, vi hade kunnat köpa den i Ånge i morgon, men vi behövde även utelampor (de är ett ljusrör utan för dörren!!!) och lite smågrejor.

Vi hittade allt vi ville ha, Tuva fick 2 nya pyjamaser eftersom hon inte har någon i storlek 80 som hon nu använder på kläder, och vi köpte även en superman pyjamas som vi kommer använda som "vanliga kläder" haha. Tjejigt värre ;) hahahaha. sen 3 bodysar i 86, fanns inte 80 och vi ville ha dom för de står I <3 MOM och I <3 DAD på dom, seb en urgullig klänning i gammelrosa som hon ska ha antagligen på sin födelsedag eller nåt, den är urgullig..! Och eftersom de är fars Dag så köpte vi även en haklapp som de står Dad Forever på hahahaha. Den invigdes på IKEA sen.

Vi var inte där så jättelänge, så nu håller Jonas på att sätta upp badrums skäpet vi köpte och jag har gett Tuva middag och bytt till sovläder på henne. Måste diskas då vi inte gjorde de igår. Annars är allt frid och fröjd med oss!!


5 kommentarer:

Kicki sa...

Alla bilder är jätte fina! :) trivs ni?

erika sa...

Vad många fina bilder på ert vackra hem :-) visst är det galet skönt att bo i hus??

Vi önskar er en bra dag!!!

många kramar

elin sa...

Ja dom gör olika överallt, olika även i samma län och olika vårdcentraler.. Beror nog på att dom på vissa ställen har slut på vaccin osv.. :S

Får hoppas att ni kan få snart! Föräldrar med små barn ska kunna få vaccin genom BVC för att skydda dom små, de sa hon till mig iaf på theas 10-mån kontroll..

Marina sa...

Fina bilder. Söt tjej,kul att köpa kläder till sina barn. Vad mycket rosetter ni hade, är det från utställningar med hundarna?
Ha en bra kväll.

Kicki sa...

hehe men du som tycker om skogen så mkt är de ju perfekt för att bo så :) en annan hade inte klarat av att bo i skogen ;)