torsdag 12 november 2009

Vaccinerad och klar.

Igår var jag och Jonas och vaccinerade oss. Skönt att ha det klart nu! Nu väntar vi bara på att dom ska börja vaccinera från 6 månader, för då ska Tuva få en spruta! Tur att man inte är spruträdd, haha. Kändes inte alls. Är öm i armen idag och hade aningen feber i morse, men de är väl de ända. Sov tokdåligt i natt, vet inte om de var för sprutan eller bara ändå.

Tuva vaknade vid 4 (hon vaknar ju typ aldrig på nätterna, men nu har hon gjort det några gånger, vaknar och är ledsen. Inte hungrig, bara lite lessen. Nattskräck kanske? men då borde hon ju skrika också.) och jag vaknade inte alls. Jonas buttade tillslut på mig och jag började mumla om nåt att han kunde ge henne flaska så kunde jag mata henne sen. Inte vet jag om jag tänkt laga middag till henne eller nåt?? Vet att jag halvdrömde (ni vet, i halv vaket tillstånd) om nappflaskor och pipmuggar och de skulle vara välling i alla osv.
Som ni kanske förstår var de lönlöst att få liv i mig, så han gick upp, haha.

4 kommentarer:

Kicki sa...

Tack :) Får se hur de går i fortsättningen :p hoppas ni mår bra trots sprutan. Vi ska också låta kevin ta sprutan när han får de.

Therese sa...

Hej!:) Kul att du skriver:) Ja, de där med en liten simbassäng lät ju faktiskt rätt smart :) Jo, Troy är 74lång, så kläderna passar precis, fast nu köper jag bara 80, bättre lite för stort än för litet, men jag tycker ändå 80 sitter mkt bättre än 74 :) Hur går det med huset då?? Börjar ni känna er hemstadda?:)

Sara - Alicias mamma sa...

Vilken söt dotter ni har :)

Julia sa...

Hej:)
De är från Åhléns, hoppas du hittar några till sötnosen!