onsdag 13 januari 2010

Tuva feber och snorig..

Tuva är febrig och snorig, men nöjd så länge hon får suga på en flaska. de ända hon ätit i dag för den delen. Inte ens ett helt kex. men 250ml juice :)
Kolla vad söt hon blev, har köpt hårspännen och spänt bort den långa luggen (hade inget val, gissa hur den blir när hon är så här snorig!!) och hon har ju en till lugg på gång under den också :) Sötnosen! Så dagen ska spenderas inne, förutom att vi ska till Erikslund och släppa av Emma bara. Tänker inte ta ut henne i -17 och leka när hon har feber och snorig ;) Nä, nu ska jag fylöla på juiceflaskan åt henne!




5 kommentarer:

erika sa...

Uscha! Inge roligt att vara snorig...lillvännen...hoppas det försvinner fort!

Ge henne en massa krya-på-dej-kramar från oss

kramkramkramkramkramkramkram

Kicki sa...

oj! hoppas de reder ut de hela så ni får veta hur de blir!

Kicki sa...

skönt att det är utrett och hoppas hon är frisk på måndag!
Då kommer ni ha inskolning i 2 veckor va? kommer du börjar jobba då eller blir du arbetssökande?

Kicki sa...

jo jag har nämligen hört talas om de där med att man ska vara med 3heldagar sen ska de vara klart. det ska tydligen införas att det är så de ska gå till och på vissa platser i landet är det redan infört. Vi va ju med en timme i mån och en timme igår. idag va han själv 2timmar. Imorron ska han va själv 3 timmar. Sen tror jag han ska vara själv 4 timmar på måndag. och sen gå sina tider tis-tor. Så vi har ju bara varit med honom 2timmar sammanlagt på 2 dagar..
Men de har gått jättebra ändå :)

Kicki sa...

de är nog så att de testar de. jag är också glad att vi har de som vi har de. det är ju individuellt för varje barn vad de behöver. om ett barn behöver mamma/pappa där i mer än 3 dagar för att känna sig säker så tycker jag att den ska få ha det också.

Det kommer gå jätte bra för er på måndag. hur mår tuva nu?