torsdag 14 januari 2010

Vilka är ni?

Jag hade idag 35 unika besökare! Haha, ja, kanske inte så mycket, men för mej är det mycket! Vilka är ni?? Snälla, svara! :)

8 kommentarer:

Mamma till Adam & Gravid sa...

Hejhej!
Tack så mycket :)
Nej jag är inte ensamstående, jag skriver bara inte om pappan..
Vi är inte tillsammans nu men vi bor ihop i alla fall hehe..

madde sa...

sv: aha, lite tråkigt att du inte kände henne tidigare, fast ja spelar ingen roll nu kanske ;) hehe

ja jag vet att jag bör äta sådanna haha men jag är lite rädd för dem :P vet hur andra blir av dem. skiter svart och blir trög i magen.. inget jag ser fram emot haha

Mamma till Adam & Gravid sa...

hehe okej :)
Nej ville inte veta den här gången faktiskt, men det är som sagt grymt tråkigt nu när jag har letat efter bebis kläder & inte hittat något naturellt :/
Tack så mycket! 37 000 kr kostade det, men jag fyllde "bara".. Vill kunna amma alla mina barn och när man lyfter så flyttar dom ju bröstvårtan och därför går det oftast inte då.. Hade dok inte tänkt bli gravid såhär tätt inpå haha..

catrin sa...

Jag tittar in ibland =)

erika sa...

Tja, jag heter erika & läser din blogg varje gång jag loggar in på min egen blogg för den är så himla bra & innehåller bilder på en av de allra sötaste småtjejerna ;-)

många kramar kusse

Mamma till Adam & Gravid sa...

Jo för annars hamnar inte bröstvårtan i mitten av bröstet när det är lyft, nej jag var ju på lite konsultationer och pratade innan jag väl bestämde mig.. Både för klinik och vad för ingrepp det skulle vara. Tror det är bra att prata med flera innan man bestämt sig :)

Okej, jag har hört att det oftast sinar när man känner press över det, man ska inte stressa upp sig för det är inte dåligt att inte kunna amma heller ett friskt barn är viktigare :)

Jag gillar beige faktiskt men det finns typ inget av det nu heller :/ eller jo kanske något sett men då finns det inget mönster på eller någonting och det blir för trist! JA men precis, vart är alla bebiskläder med en massa färger som både och kan ha?!

Linda sa...

Hejsan! Ja men sådär mycket åt hon på dagarna ändå fast hon inte sov så länge på nätterna, men liksom om hon skulle va hungrig på natten så vaknar hon, för det gjorde hon förut!!
Sen så växer hon som ogräs just nu så därför äter hon mycket också!

Magda sa...

Jag läser alltid din blogg. För den är så intr. och Tuva är världens sötaste!