tisdag 2 februari 2010

Draghundar










Finns ingen bild på Skalman, han fick dra hem Yuva från dagis idag, när vi kom ut och hon såg han så skrattade hon och sade "vve vve" flera gånger. hennes ord för vovve, haham gullunge! Men kameran strejkade då, så de var inte så mycket att göra ut! Är svettig nu efter alla promenader, men ska snart hämta fodax!!

3 kommentarer:

Elin sa...

Ja det känns helt sjukt & framförallt ovisst!
Jag har ingen anhörig som jag kan räkna med att slussa henne mellan dagis och dagmamma, eftersom mina nära också jobbar delvis kvällar, nätter osv..

Nu fick jag tag på en förskolechef också och frågade varför jag inte fått brev om någon plats..
Svaret var att det är fullt på alla dagis för tillfället, och att dom nu ska öppna ett nytt som "sluss".. Men det öppnar inte förän någon gång i mars troligtvis så jag vet inte ens om jag kan börja jobba i mars som jag sagt till min chef, för jag vet inte om slussen öppnat än då.. Och en sluss till råga på allt, ännu mer flyttande på Thea.. men vad gör man liksom?
Är så trött & förbannad på dom!

Det är bara kämpa på! :)
Kram

Elin sa...

Jag vet faktiskt inte hur dom tycker att man ska lösa de :S

Haha, målar vet jag inte om jag kallar de.. Hon kladdar bara :)
precis som hon gör om man spiller en droppe matpuré eller nåt..
Inget spillt får ligga orört här..
Men hon tyckte det var roligt iallafall! :)

Har faktiskt inte testat med kritor! Hon fick fingerfärgen i julklapp så jag tyckte det var kul att testa bara & de gick ju bra..
Fast tillslut hade hon färg i hela ansiktet också men de hör väl till ;D

Kram

Kicki sa...

Jag spydde konstant i nästan 8 timmar :/ Men har inte spytt nått sen dess. de kommer bara andra vägen nu och verkar ge sig som tur är!