söndag 25 april 2010

En dag som alla andra..

Orkar inte uppdatera så mycket, de är fullt ös hela dagarna..!!

Vi startade dagen med att åka till Elisabeth och henne slilla Engla. Tuva fick en sen födelsedagspresent och tjejerna skulle absolut leka med exakt samma leksaker, haha ;)
När jag svänger in på vår gata på väg hem ser jag sambon hos hans kompis Johan, stannade till där och grillade korv med Johan, hans sambo Frida och Jonas. Blev kvar ett tag, så tillslut dök även Johans syster med familj upp och Emma & Daniel. Fikade lite i solen, när de blev dags att ta oss hem ringde jonas syster, hon och hennes familj var på väg. hem och bära ut stolar i solen, mer fika ;) Mums. Dom åkte vid kanske halv 5 tiden, så vi gjorde middag och Tuva, sen vid 18 blev se sängen för henne, hon hade bara sovit 30 minuter på dagen..!!
Sen grilalde vi hamburgare och krattade lite, så nu är de soffan som gäller! Har haft hundarna ute varje gång vi varit hemma, så dom är trötta och nöjda efter många soltimmar denna helg. Nova vill ni inte ens veta hur hon ser ut i pälsen efter allt rullande i gräs och löv hon har gjort..!!

Nä, som sagt, soffläge, möte med jobbcoch i morgon!!!

Inga kommentarer: