söndag 11 april 2010

Morgonmys

Vaknade upp till en solig dag vid 8-tiden, alldeles perfekt! Vi har ätit frukost, Tuvas aptit är inte som den brukar faktiskt, hon vill typ inte ha någonting, lika igår vid middagen, men sen har vi busat pch läst böcker i pyjamasen, en perfekt söndagsmorgon med andra ord!
Nu väntar vi på att pappa Jonas ska komma ur duschen, sen ska vi klä på oss och gå ut, rasta hundarna och Tuva får gå efter vägen, alltid lika populärt! (Tror nog hon får vara med Jonas, annars kommer mina hundar aldrig komma iväg och kissa, haha)


Blir nåt som grillas idag till antagligen både lunch och middag, ska fara iväg och köpa korv osv, kött är nog ganska uteslutet att få tag på efter denna helg, hahaha. men vi vill inte vara inne och laga mat!

Hoppas alla andra också får vara ute och njuta i solen!

3 kommentarer:

Linnea & gänget sa...

sv; Nej, i Fränsta :) Jadå, i Ås (Åsbygdens naturbruksgymnasium)

Linnea & gänget sa...

sv; finns bara några få tyvärr: skog, jakt, jord, häst & djurvård :)

Jamen visst, en riktig liten färsking på 8½ vecka som är tänkt att ska få ta över på agilitybanan + lydnaden när min BC går i pension på riktigt (vilket är ganska så snart) :)

Elin sa...

Men åååh vad hennes hår ser ut att ha växt mycket om man jämför bilerna! :) FINT! Ja det stämmer nog som du säger med storleken där.. :)