lördag 10 april 2010

En härlig dag och årets första grillning!!

Solen har lyst hela dagen, det har varit så varmt! Saker som inte syntes i snön igen, syns nu, de har verkligen smält undan! Jag planterade lite frön (tills jorden tog slut, typiskt) och Jonas fixade med sin bil medans Tuva satt mellan oss och lekte. Stoppa stenar i hinken, plocka ur. Stoppa i, plocka ur. Osv osv osv :) Ösa i med spade är skoj de!!

(OBS! Mobilbilder!!)

Tuva testsitter en solstol vi hittade i vårt förråd. Som Jonas glömt hemma varje gång han åkt och fiskat i vinter, haha.

Buddha och Skalman var ute med oss i kanske 1,5-2 timmar först, Buddha höll mej sällskap vid planteringen och letade mest olika solplatser, bron är alltid populär, där blir de varmt mot väggen! Skalman fastnade aldrig på bild, han sprang och lekte med pinnar, en tom plastflaska, en pipleksak, en tugg knut han hittade som tinat fram osv osv. Och bara allmänt strosade runt. Vem kan slappna av riktigt när man har en underbar dam i huset som löper??

Tuva mitt i sitt "ur och i" plockande.

Tuva äter mellis i solen, det fick bli morotsjuice då vi hade slut på bananer, hade bara mango, inte små smidigt att äta ute med små händer, plus att hon är lite förkyld lillkråkan så vätska är ju bara bra :)

När Tuva ätit mellis och skulle sova, så bytte vi även hundar. Nu fick Nova vara ute med oss istället, så hon fick lite sol hon också!

Tuvas mormor kom på middag då hennes sambo inte var hemma i helgen, och Tuva fick lite lättare kläder på sej då hon inte var så leksugen utan mest skulle stå å kramas heeeela tiden..!! :) Lillhjärtat!!

Så det har varit en härlig dag! Ute hela tiden, god mat med paj till efterrätt, skönt! Planterade lite frön, plockade fram stolarna till brokvisten och städade där, fixade med lyktorna osv. Har även ÄNLIGEN hittat ljuslyktor till våran hall! Den är så liten, och jag har letat efter nå fina att ha på väggen, idag av en slump hittade vi 2 jättefina! Så nu kan vi äntligen ha lite småljus i hallen :)

Nä, nu ska Jonas tvätta bilen och jag ska gruva mej inför diskberget som blev efter middag å fika. ;)

Inga kommentarer: