lördag 1 maj 2010

ööhh..

..är det för att de är röd dag som gör att de står att alla mina inlägg skrivits igår?? För de är idag, LÖRDAG, jag uppdaterat. skumt.

men va skumt, på detta inlägg står det lördag, men på dom andra 2 str de fredag fast jag gjort alla 3 nu på morgonen..!!!!!

2 kommentarer:

Madde sa...

sv: hehe ja men skönt att vara hemma också eller hur?! Blev ingen eld för oss heller.. vi åkte så sent och blev typ chaffis istället.. men men man har ju sett de där eldarna förr så :P

det blev cremefärgat på de andra väggarna. Ville inte ha vitt och jag ville inte ha en mörkare färg heller för då skulle hela rummet bli så mörkt. Nu är det någonstans mellan vitt och beiget. Jag tycker det blev kanonbra :) Behöver bara byta gardiner och köpa ett sängöverkast så blir det bra ;)

ja lila är en snygg färg... det hade dock inte passat till den där fondtapeten hahahhaha, lite därför jag skrev så hehe. Lila är verkligen en snygg färg och jag tror absolut den skulle passa Tuvas rum :)

Madde sa...

sv: ja visst blev det? :D hehe

"kärlek" har jag köpt på jotex. Kostade typ 99 eller 129 eller något sådant.. finns även "lycka" där vet jag :) bokstäverna "F & M" har jag köpt på DOllarstore för 20 kronor styck :) Fanns alla bokstäver och siffror och utropstecken med vet jag :)