lördag 9 juli 2011

fullt upp!!

Ja, de känns verkligen som att de är fullt upp hela tiden! Jonas är ju hemma till augusti, så vi bara myser å åker runt en massa! Var på frösö zoo i Onsdags (kommer bilder sen) och i Torsdags kom Tuvas faster med familj från Danmark så vi umgås så mycket vi bara kan med dom, grillar, minigolf, lekparker, i morgon ska vi till min pappa, sen blir de Jonas släkt igen för dom stannar hela nästa vecka. Fullt upp!

Förresten, dom som säger att barn måste vara över 3 för att ha glädje av varandra. Dom har inte sett Tuva å hennes 8 månader yngre kusin Oskar! Dom skriker av glädje när dom ser varandra, hoppas studsmatta, leker tittut, leker med rdagleksaker, sparkar boll till varandra, går ingenstans utan den andra mm mm mm mm. har en film jag ska försöka lägga ut där Tuva skjuter Oskar på en traktor med släp, dom höll på i över 30 min. Dom är så ulliga så de finns inte!!!

Just nu sover Ruben i sjalen, gillar fortfarande inte vagnen, och Tuva kommar lite p en film för hon är så trött men vill inte sova, så vila lite till puh en stund kunde hon göra iaf.

Nä. nu ska jag sitta 5 minuter innan de är dax att börja städa. Har städat övervåningen, ska ta golven här nere också å byta alla hundfällar.

Inga kommentarer: