tisdag 10 februari 2009

Mys dag.

Ja, det har varit kallt idag också. :) I solen är det ganska skönt, men annars kallt..! Vi var ute å åkte en sväng med bilen å sen så var vi å köpte födelsedagspresent till Tuvas kusin Henning. :) Han blir ju 1år den 1 mars. :)
Sen så har vi varit inne å myst massor, sen hem till min mamma å fika nu ikväll.


Fina Tuva i den fina tröjan/bodyn som pappa valt. :) Den är tokbra..! det är en body ihopsydd med tröjan, så det sitter jätte bra, åker inte upp som tröjor annars gör på så små barn..!

Jag å mamma var ute med Trey å Luvan, om ni kollar på filmen så ser ni hur djup snö det var där vi gick..! Helt galet!

Snöiga odjur!

A´nnars har vi inte gjort så mycket. :)

I morgon ska vi till BVC å väga Tuva, sen kanske ut på isen en sväng om det blir varmt i solen. Kanske åka till sundsvall i morgon eller på torsdag? Hoppas på det, skulle vara mysigt. :)

Nu ska jag snusa lite på Tuva en sväng innan sängdags. Hon ligger i pyjamas i sin babysitter å ligger å kikar runt omkring sig. Vill väldigt gätna tutta på den lila halndduken som hon har under nacken, går väl sådär. men god måste den vara eftersom hon dissar nappen för den..!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lillhjärtat va vacker hon är :-) så ni ska ner till Framelake till Hennings födelsedag?? Jag skulle så hemskt gärna vilja träffa er, men det blir tight däromkring...vi flyttar ju in i huset & allt med renovering & grejjer drar igång...

Malin Enberg sa...

Alltså guud va lik dig hon är Jessica :) helt galet lika