måndag 16 mars 2009

Ojsan..

Ja, har går dagarna utan att man hinner med att sitta här. :)

Skalman hade inte något i halsen kom vi fram till tillslut, han har hosta och nu har även Trey börjat hosta. Orka. Nu blir det ingen kurs för oss ikväll, troligtvis inte nästa vecka helelr eftersom det är så smittsamt och när dom har slutat hosta så är det en veckas karrantän på dom. :(

Det är ju meningen att Nova ska till Sundsvall om 2 veckor för det är nu 4 veckor kvar tills bäbisarna beräknas komma och om hon får hosta så blir hon kvar hos oss antagligen. Nä, nu ska vi vara posetiva! Lägger inte lite bilder från dom senaste dagarna istället!
Fredag

Tuva och jag gick hem till Jonas syster så kom Jonas dit med bilen, vi gick så vi skulle få lite luft, hon har fått en ny filt till vagnen, passade bra och var väldigt mjuk och fin. :)

Lördag

Faster Mia har rotat fram babysittern som kusin Gustav hade "han blir snart 4 år) så att Tuva ska ha nåt att sitta (ligga) i när hon är och hälsar på. :)
Söndag

Det blev så tokfint väder, över 13 grader i solen och plus även i skuggan. Så här är det soldags! (inte för mej alltså...) Tillåmed Buddha gick ut i solen, annars brukar han nöja sej att ligga i en bädd eller på en sol eller, i värsta fall ;) golvet, på solfläckar. Trey var där ute hela dagen förutom på rastningarna då.


Men när man är liten så får det inte vara drag, så vi tog filt och en mössa för säkerhets skull på lillfröken. :)

Vi var även på "prylmannen" och handlade småsaker, massa ramar å spännband och såna spännande saker, men även den här skit söta typ Bodyn. Vet inte vad dom heter, men den har jättekorta ben också. Köpte i storlek större också som hon kan ligga å njuta ute i värmen i i sommar, det är Nasse på bröstet och vi köte en likadan i 62 också och även en ljusblå med Tiger i 62.. :)


Var hem till farmor och farfar och fikade, bananstubbe mums :) Farmor sitter och matar Tuva. (Tuvas farmor och farfar alltså)

Jonas busar med Kevin, deras hund. Vem ser mest frågande ut här?? haha.

Jonas busar med Kevin. Lyssna noga här så ska ni få se (höra) hur han låter när man säger "tyyst, bebbe soooover" hahaha. Han lät ännu värre gången innan, men den fixk jag inte med på film.

Kalisto, svärmors katt. Sibirisk. Får vara med eftersom han e snygg.

Jonas på våran promenad. :) <3

1 kommentar:

Anonym sa...

Ojj, vad tiden går fort! VAr tvungen o gå till almenacka o kolla, ja bara 4 veckor kvar. Räknade till o med 2 ggr ;)) Hadde hoppats på att få hem henne lite tidigare, men vi får väl se hur det blir. Men är det bara 4 veckor kvar så är det dags o öka på maten. MYCKET mat vill hon ha;)) Diva är ju jättekräsen, och var jättesmal då hon kom. Så det var grillkorv, köttbullar, blodpudding eller kokt kyckling som gällde för henne. Men du vet väl hur det är att vara gravid och sugen ;)) Och det som dög ena dan dög inte alltid nästa. Men jag fick henne att äta i alla fall, o det är det viktigaste. Handmata henne fick jag också göra. Men 5 grillkorvar på en dag kunde hon äta =))