tisdag 10 mars 2009

Tisdag idag.

Jajjemen, sitter här och vill hellst smälla i mej allt som finns i skåpen, speciellt sockerkakan, cocosbollarna och chipsen. Hmm. Men är det godisförbud så är det. gah. Men det är jobbigt just nu! Men men. bara att bita ihop tills det är helg! Ska göra baconsallad, det är inte helt illa det heller. :)

Har varit ute och gått en sväng med hundarna och Tuva, men det är sticksnö ute. Ni vet, sån där som sticker i ögonen så man inte kan kolla vart man går nästan. Men men, så är det ibland. Knäppte kort på Skalman när jag gick ut i köket, han är alldeles nyvaken.

Härliga öron, och han har dessutom lyckats fått in ett framben under filten. :)

Trey och jag var på Specialsöket igår igen. Han var riktigt duktig! Först och främst så bryr han sig inte om dom andra som går kursen, människorna alltså. Alla hundar ska sitta i bilen tills det är deras tur eftersom vissa blir så stressade av att se andra hundar och det vill inte Carita att dom ska bli just innan dom ska in och jobba. Vi gick in och ställde oss framför dem också, men Trey var ite ett ugg intresserad. Han tycker det är roligt med söket så han drar bara in mot rummet där det är. Sista gången vi gjorde det igår så hade han 4 burkar att välja på och det var the i en av dem. han valde rätt flera gånger på raken innan vi slutade och dom gånger han började kolla runt i rummet så sade vi inte ett ord, och då gick han tillbaks till jobbet istället. Så duktig! Längtar redan tills det blir måndag igen!

Inga kommentarer: