torsdag 19 mars 2009

Varmt och skönt!

Det är så underbart ute! Tycker det är så hemskt att mina stackars hundar inte kan gå på promenad! För nu har jag och Tuva varit ute 1,5 timme och gått, hur skönt som hellst! Blir nog en till prommis, fast kortare, på eftermiddagen också, för då ska vi ändå till BVC och väga och mäta. :)
Stavkars hundarna får nöja sig med att ha balkongdörren öppen och ligga där ute (och inne på solfläckarna). Det skulle tydligen bli sånt här väder resten av veckan också, det har varit det hittills av veckan iaf, så det blir verkligen toppenskönt! Enda nackdelen är ju allt slask! Håller man sej efter vägarna är det okay, men att gå i centrum är ju nästan som att be att någon ska stänka ner än! Tokstora vattenpölar överallt osv osv. Och samtidigt är det ju inte så trevligt att gå efter trafikerade vägar heller där hastigheten är 90 och det är inte många som håller det precis!
Nä, nu borde Jonas snart vara hemma för lunch!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hallåj :-)

Hur gick det på bvc?? Jag & Meja har oxå varit dit idag, hon är 84,5 cm lång & väger 11,4 :-) hon fick en spruta oxå & det kunde inte ha gått bättre!!
kram på er

Anonym sa...

hej! vi har tittat runt på internet efter sånger/dikter/psalmer.. sök på sånt så kommer du hitta massor :) så får du leta fram vad som passar er.
Kul att du tycker ljus passar, vi ha de på dopet :D

Anonym sa...

http://dopguiden.se/ är ett bra tips förresten :D

Anonym sa...

adda mig på msn? :)
christinenordstrom3@hotmail.com

Anonym sa...

Vad jobbigt att man vill men inte kan. Vet att det inte är lätt och pumpa måste ju gå lika bra. Tycker bara att det är super viktigt att barnen får mjölken.. och då spelar det nog ingen roll hur :)