tisdag 26 maj 2009

Lite mulet idag

Men det har ju aldrig hindrat mig från att ta promenader förr ;) haha. Nu har man just betalat alla räkningar, lika roligt varje månad ;) hihi. Tuva ligger i pyjamas och fäktar med armar och fötter och låter, man kan tro att hon är förbannad för hon är så högljudd, men när man tittar på henne se flinar hon som tusan, övar väl upp rösten allt hon kan ;) haha.

Nä, nu är det dags att få på oss lite kläder och börja rasta hundarna. :)

2 kommentarer:

elina sa...

Åh vad skönt att det gick så bra för er! När våran snutt kom så trodde bm att han mådde bra för han verkade må bra och så men när hon tog blodsocker på han så hade han 0,0 :( Så han var ju jätte trött och mådde inte alls bra. Fick sockerdropp och så blev han sondmatad! Men han piggna på sig lillskiten :)

Hallonmamma sa...

ja, men precis. jätte jobbigt med sådana människor. :/

Jag bor på Åland. Men antar att det är rätt lika hyror ändå. Jag skulle tippa på att den är cirka 60 -70 kvadratmeter. Så den är verkligen stor och rymlig. Samt att jag förtillfället har ett rum ledigt. Hyran ligger på 400 euro (cirka 4000 kr) samt el. Den ligger rätt centralt i min by. Jag kan förstå att ni bor rätt trångt då. :O Hoppas ni hittar ngt nytt :)