tisdag 26 maj 2009

Lugn dag...

Idag har vi mest tagit det lugnt, gick den vanliga promenaden efter lunch. Sen åkte Jonas och besiktade volvon (jag slapp, haha) och den gick igenom utan anmärkning :) Skönt!!

Tuva har varit riktigt sprallig idag, legat och pratat/typ skrikit och försökt vända sej (ser det ut som iaf) och hon har börjat förflytta sej med fötterna, hon skjuter sej uppåt på rygg med hjälp av fötterna, haha! Så hon har glidit runt, även i typ cirklar, som en klocka liksom, fast utan att rulla runt. Tuggar på händerna hur mycket som hellst och på en liten ko och på andra saker, sina kläder om hon får upp dom till munnen och dessutom drar hon i babygymmet. Flyttar runt på det, drar det mot sig, haha. Goding!

(Tuva igår på sin 4 månaders dag)

Annars har vi som sagt tagit det lugnt, tvättade och städade ju igår så jag har bara dragit med dammsugaren i köket, inget mer :)
Försöker knäppa kort på Tuva i dopklänningen och i festklänningen hon hade efter, men när hon är pigg så drar hon i klänningarna och dreglar osv (haha, skit unge!) och om hon är lite små trött och lugn, då ler hon ju inte lika mycket :) Dessutom tycker jag om när hon är sprallig, typ sparkar med benen osv, men det är inte så kul att försöka göra fina kort när hon dragit upp festklänningen så hela magen är framme osv ;) haha.
bara att fortsätta försöka!!

6 kommentarer:

madde sa...

ja det kan vara bra :D men som sagt, vi kommer klara detta hehe

va söt hon är :D

madde sa...

hon ska få i mitten av oktober. Nej det var inte planerat men samtidigt åt hon inte ppiller heller så :P

michelle - mamma til mio sa...

hej, läste din kommentar på min blogg. roligt att flera i samma situation läser :P jättesöt liten tjej ni har. har allt funkat bra för er ?
kramar

madde sa...

jo det ska det väl bli =)

Magdalena sa...

Vad skönt att bilen gick igenom besiktningen! Då syns vi ikvl. Söt Tuva är på bilden då.

michelle - mamma till mio sa...

oj vilken tur ni har haft då. mio vaknar på natten var tredje timme ungefär, ibland efter 4 timmar om man har tur. hur stor är hon nu?