söndag 13 december 2009

Alla tomtar framme ur skrubben!

Ja, nu har dom kryit fram och erövrat lite ytor, vi hoppas nu bara att julkänslan också ska komma!! varken jag eller Jonas har någon julkänsla än, de är väl för att de är så lite snö! för sist de snöade så kom de lite känslor, men nu är de stopp.

Igår var vi till stan (sundsvall) och köpte massa saker, bla ljusslinga till den fina adventsgranen som vi fick av magda och jocke, så nu äntligen lyser de där! Sen köpte vi dom sista julklapparna och kanske dom sista födelsedagspresenterna till Tuva. vi hade sån tur att min ppappa ringde när vi satte oss i bilen, han skulle ut och handla julklappar till sina barnbarn (Tuva har ju 2 kusiner på in sida) och han funderade på om han skulle åka till Hudik eller Bollnäs (han bor ju i Ljusdal) men då kom han på att ringa oss och höra om vi skulle till Sundsvall, och eftersom vi just satte oss i bilen så kom han dit och träffade oss istället!! De var skönt, för vi hade ingen vagn med, haha, så min pappa bar henne hela tiden vi var med han. Nu sitter hon ju så bra i alla kundvagnar, så då orkade vi inte släpa med vagnen.
Vi var in på ToysRus eller hur de stavas, vad med saker!! Hade kunnat plocka hur mycket som hellst, de var så mycket så vi kunde inte bestämma oss, hahahaha. Vi köpte en sak efter typ 45 minuter, sen fick vi ge upp. Fanns för mycket saker vi ville ha! Swn bjöd pappa på lunch på IKEA, gott! Sen gick han tillbaks till leksakerna, så vi får väl se vad han köpte åt sina barnbarn!! ;)

Tur också för den delen att pappa följde med, Jonas blev sugen på en ny TV men vi fick inte plats med den i bilen, men utan kartongen fick den plats i pappas, så han var så snäll att han tog en omväg till Ånge för att lämna av den, hur snällt är inte de då!! en 42" sån där platt, jag och teknik hör ju inte ihop, men den är platt iaf, blev jättefint, haha.

Nä, nu har jag huvudvärk, nu är de sängen som väntar!!

Inga kommentarer: