Köpte det på tradera, det är en tjej som syr dom. Jag är hur nöjd som hellst! beställde till Buddha också nu, hon är hur billig som hellst!!! Hennes sida kan ni hitta här
Tuva har klarat sej bra med sprutan, hon sover som en tok bara! sov till klockan 8 i morse, drack välling,s omande om och sov till klockan 11!!!! Nu sover hon igen sen ca 40 minuter tillbaks. Men hellre sover mycket än ont och feber!!!
Hej, Såg att du frågade om "flygande kalle" på beckas blogg ;) Flygande Kalle är med skinka, du byter alltså ut kycklingen mot sinkan, kokt skinka är ju bra för små magar sen kan man stoppa lite tärnade morötter och ärtor i, vissa har även banan. Till detta gör du en sås på antingen kechup/chillisås och grädde eller tomatpuré och grädde, om du inte vill ha socker i, vispa så att såsen blir något tjockare. Krydda efter behag, med typ lite peppar och tex persilja. Såsen häls på skinkan och grönsakerna i en ungssäker form och får färg i ugenen på ca 250 grader. Detta serveras med ris. Hoppas det blir bra ;)
sv: åh vad kul :D ska verkligen hålla tummarna för henne hehe!
ja jag har fotat den några gånger men det blir inte bra haha, skäms också för att den är så stor redan (a) som att ni kanske tror att jag blåser ut den AHAHHAA men ja, jag ska ut med den snart :) när jag får ett bra kort hehe!
Jag heter Jessica, är 24 år och bor i villa i Alby i Medelpad, Västernorrland.
Jag bor med min sambo Jonas och våra barn Tuva (Jan-09) & Ruben (Maj-11) I huset har vi även hundarna Ådi (whippet), Nova (chinese Crested PP), Buddha (chinese crested naked) och katten Calisto (Sibirisk katt).
Jag är för tillfället föräldraledig och Tuva går 15 timmar/veckan på dagis ni efter att ha tillbringat 5 månader hemma med oss.
Här i bloggen står allt om himmel å jord, från småbarnsprat till hundpromenader och allt som hör vardagen till!
3 kommentarer:
Hej, Såg att du frågade om "flygande kalle" på beckas blogg ;) Flygande Kalle är med skinka, du byter alltså ut kycklingen mot sinkan, kokt skinka är ju bra för små magar sen kan man stoppa lite tärnade morötter och ärtor i, vissa har även banan. Till detta gör du en sås på antingen kechup/chillisås och grädde eller tomatpuré och grädde, om du inte vill ha socker i, vispa så att såsen blir något tjockare. Krydda efter behag, med typ lite peppar och tex persilja. Såsen häls på skinkan och grönsakerna i en ungssäker form och får färg i ugenen på ca 250 grader. Detta serveras med ris. Hoppas det blir bra ;)
Ja det är ett svårt val, hur har ni gjort? Altså de är som att välja mellan pest eller kolera typ...
Tråkigt men sant ;S
sv: åh vad kul :D ska verkligen hålla tummarna för henne hehe!
ja jag har fotat den några gånger men det blir inte bra haha, skäms också för att den är så stor redan (a) som att ni kanske tror att jag blåser ut den AHAHHAA men ja, jag ska ut med den snart :) när jag får ett bra kort hehe!
Skicka en kommentar