torsdag 7 april 2011

Tuva utan blöja. Vi får se vad som händer!

Tuva vet vad pottan är för nåt, å vill gärna test-sitta på den hela tiden, men har hittills inte kommit en droppe!
Så nu springer hon runt i bara trosor, hon har inte kissat en gång en, varit vaken i lite mer än 1 timme. Och jag tycker de låter som hon tar i hela tiden då hon är snorig ;) hahaha.
Hon svarar nej när jag frågar om hon är kissnödig, men jag är inte helt säker på att hon vet vad de är för nåt. Så vi får se hur många par trosor som får hamna i tvätten idag, vi testar bara för att se om hon bryr sej att hon blir nedkissad osv, kolla om hon är redo för denna "träning".
Hon blev jätteledsen igår att Jonas tog ut pottan från hennes rum, hon ska hellst bära runt på den hela tiden! så vi får se hur detta går.. :)
Hon vill jätte jätte gärna ha på sej trosorna iaf, köpte med bamse på, med katten å kaninen osv, hon älskar katter! Så hon vill jättegärna ha dom på sej, och tar av sej dom för att testsitta på pottan, så som sagt, vi får se vad som händer!! Annars är de bara att fortsätta med blöjan :)

1 kommentar:

elin sa...

Tusen tack!! :D Vi mår bra, har vart en jobbig tid ett tag men det börjar lätta med illamåendet & tröttheten åtminstone lite :)
Kram